0400-710559 ariheinooy@gmail.com

Lumenpudotus

Valmistaudu lumenpudotukseen jo ajoissa, tällöin saat varmasti ammattitaitoiset tekijät paikalle.

Teemme lumenpudotuksia Lahdessa ja Päijät-Hämeen alueella. Viime vuosina on talvet ollet tälläkin leveysasteella niin runsaslumisia, että lumenpudotus on jouduttu tekemään jo kesken talvikauden. Lisäksi lumimäärän ei välttämättä tarvitse olla suuri jos lumi kasautuu sellaiseen kohtaa kattoa, että se tippuessa saattaa aiheutta vahinkoa niin henkilöille kuin omaisuudelle. Lisäksi painava lumi saattaa vaurioittaa myös rakennusten rakenteita. Katolta putoavat lumet ja jäät ovat kiinteistön omistajan tai haltijan vastuulla ja siksi on tärkeää tarkkailla lumen määrää katolla ja puuttua asiaan tarpeeksi ajoissa. Putoavat jäät ja lumet saattavat olla hengenvaarallisia jos ne putoavat hallitsemattomasti esim. kadulla kulkevien päälle.

Eristämme alueen johon lumi pudotetaan ja ryhmästämme on myös aina yksi henkilö alhalla varmistamassa ettei kukaan pääse pudotettavalle alueelle. Lisäksi käytämme työkaluja jotka eivät vahingoita/naarmuta kattopintaa.

Kauttamme onnistuu myös isompien kattoalojen (esimerkiksi teollisuusrakennus) tyhjentäminen lumesta.

Kysy tarjous!

Lumenpudotus isoilta katoilta

Meidän kautta onnistuu myös isojen esim. teollisuus-/liikerakennusten kattojen tyhjennykset.
Ota rohkesti yhteyttä!

 

 

 

Viemärin tuuletus tukossa

viemarintuuletus

Talvella saattaa käydä myös niin, että viemärin tuuletusputki saattaa jäätyä jolloin asunnossa/asunnoissa saattaa levitä paha haju, kun esim. wc-pytty vedetään, tällöin viemäri ei saa korvausilmaa tuuletusputken kautta vaan aiheuttaa putkistoon painetta joka saattaa tyhjentää hajulukot ja työntää pahaa hajua asuntoon. Hoidamme tuuletusputket auki jolloin järjestelmä toimiii niinkuin on suunniteltukin. Oheinen kuva on erään kerrostalon katolta ja katon jokainen tuuletusputki oli samanlaisen jääkerroksen alla.

Lumenpudotus uutisissa: